Market

Care & Cure

Wij zetten ons in om de kracht van de natuur in te zetten voor het bevorderen van welzijn en vitaliteit in zorginstellingen. Omdat het landschap van deze faciliteiten zich blijft ontwikkelen, met thuiszorg, ziekenhuizen en particuliere zorginstellingen, erkennen we de gevarieerde behoeften van patiënten en bewoners in deze omgevingen.

Veranderende Dynamiek

In de huidige zorgmarkt is het landschap voortdurend in beweging. Met de opkomst van bezuinigingen en de groeiende vraag naar gemaksproducten neemt de basis kennis in de zorg af. De rol van een diëtistisch chef-kok wordt kleiner, maar wij spelen hierop in door samen te werken met verschillende diëtisten.

Op Maat Gemaakte Oplossingen voor Diverse Behoeften

We begrijpen het belang van gepersonaliseerde behoeften in de zorg- en behandelingsfaciliteiten van vandaag. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan de specifieke vereisten van patiënten en bewoners. Ons assortiment omvat niet alleen verfrissende koudgeperste sappen boordevol vitaminen en antioxidanten, maar ook verse sappen die rijk zijn aan vezels, ijzer of eiwitten. Deze sappen zijn zorgvuldig samengesteld om specifieke voedingsvoordelen te bieden, zodat uw patiënten en bewoners de voeding krijgen die ze nodig hebben.

Bovendien houden we ons aan de IDDSO (International Dysphagia Diet Standardisation Initiative) classificatie, zodat onze sappen voldoen aan de specifieke dieetvereisten van mensen met slikproblemen.
Werk met ons samen om de wellness-ervaring in uw faciliteit opnieuw vorm te geven en ervoor te zorgen dat uw patiënten en bewoners de voeding krijgen die ze verdienen.